summer2010

YAYY. DE ZOMER KOMT ER WEER AAN. NIET DAT DAT AL TE MERKEN IS, DAMN WAT EEN ***WEER. BEN IK BLIJ DAT IK 14 JULI MET DE AUTO NAAR FRANKRIJK VERTREK. MET VRIENDJE ÉN MET OUDERS. NU ZUL JE WEL DENKEN; WTH?! WAAROM MET OUDERS.. MAAR IK HEB 0,0 GELD VOOR EEN DURE VAKANTIE, EN MIJN OUDERS BODEN AAN OM GRATIS MEE TE GAAN. DUS WAAROM OOK NIET [A]
CHILL KAMPEREN. I LOVE THAT! DIE KAMPEERVAKANTIE ZIJN SERIEUS MIJN MOOISTE VAKANTIES EVER GEWEEST. MET JE GEZIN NAAR EEN CAMPING IN FRANKRIJK DIE BARST VAN DE NEDERLANDERS. NIEUWE VRIENDEN MAKEN WAARMEE JE ELKE AVOND IN DE CAMPINGDISCO TE VINDEN WAS. OVERDAG DE HELE DAG BRUIN BAKKEN BIJ HET ZWEMBAD, HEERLIJK! EN NIET TE VERGETEN: KEI HARD MEE ZINGEN MET IEDEREEN DIE OP HETZELFDE MOMENT ALS JIJ ONDER DE DOUCHE STAAT.
MAAR NIET ALLEEN DAT WAS TOF. DE REIS ER NAAR TOE.. EEN AUTO VOL, KUSSEN OP DE ACHTERBANK EN DAN EEN POGING DOEN TOT SLAPEN. KLINKT NIET HEEL ERG CHILL, MAAR TOCH, HET HAD WAT!
EN DAN OM DE ZOVEEL EEN OP EEN PARKEERPLAATS LANGS DE SNELWEG STOPPEN OM EVEN DE BENEN TE STREKKEN. TICH CARAVANS EN VOUWWAGENS OM JE HEEN, EN JA, ZOEK DE NEDERLANDER! DIE WAREN MEESTAL VAN VERAF AL TE HERKENNEN IN HUN TYPISCHE IK-GA-OP-VAKANTIE-OUTFIT.

NOU GOED, NU EVEN TO THE POINT: IK HEB ER ZINNNNNN IN! HET GAAT NATUURLIJK WEL HEEL ANDERS LOPEN DAN TOEN IK 14 WAS, MAAR TOCH. HET FIJNE KAMPEERGEVOEL BLIJFT.
NU WORDT HET: FIJN MET MIJN VRIEND DE HELE DAG LUIEREN BIJ HET ZWEMBAD, SAMEN NAAR GEZELLIGE DORPJES EN GEZELLIG UITETEN BIJ EEN LEUK RESTAURANTJE.

NU NOG ÉÉN DING, IK MOET NOG SHOPPEN! EN VÉÉL, GOK IK.
DAAROM GA IK HIER EVEN EEN LIJSTJE MAKEN MET WAT IK NOG ALLEMAAL NODIG HEB [EN NIET NODIG HEB, MAAR GEWOON NOG WIL], ZODAT IK NIKS GA VERGETEN.

WISHLIST ZOMER2010:
- ZWARTE SANDAALTJES
- DESTROYED JEANSSHORTJE
- BASIC HEMDJES
- SLIPPERS
- 2 JURKJES/ROKJES
- HAWAIIAN TROPIC ZONNEBRAND
- HAARLEMMER BRUIN
- ZOMERS GEURTJE [FLOWERBOMB?]
- OORDOPJES VOOR IPOD/TELEFOON
- MEMORYCARD FOTOTOESTEL
- FILM600 VOOR POLAROIDCAMERA

DAT WAS HET VOOR NU.
WORDT 100% ZEKER NOG AANGEVULD.

1 reacties:

Anoniem zei

Heerlijk, kamperen. Ik vind het zo jammer dat we dit jaar niet echt naar de camping gaan. Wel in Nederland, maar dat is toch heel anders. Veel plezier in ieder geval!

CONTACT

Want to collab or advertise?
connectingtofashionserver@gmail.com

LOOKING FOR A FASHION JOB

I'm a graduated Fashion Communicator/Designer
(stylist, concept developer, designer, communicator)
looking for a fashion job.
Do you have any tips or something?
Please contact me.

WISHLIST

Black western belt
Mintgreen jumper
Large scarfs
Zara shopper
Snake print pants
Silver band rings
Gold sequin dress
H&M Trend fake fur jacket
Zara sequin blazer

ARCHIVE